Contact, voorwaarden en privacy policyContact

Alle support verlenen we via de website in de livechat, dit is de meest efficiente methode om veel klanten te kunnen helpen. Mocht je vragen hebben die niet over bestellingen gaan dan kan het via rs@steurict.nl per email. Het bedrijf achter RSmarkt is Steur ICT kvk 54267188 BTW NL851235487B01 Schoutenstraat 2 1623RX Hoorn, wij hebben geen bezoekadres. Wij werken 7 dagen per week, meestal vanaf 12 uur in de middag tot ongeveer 1 uur in de nacht.

Algemene voorwaarden

De prijs die je ziet staan op de site is simpelweg de totaalprijs en er komen geen extra kosten bij. RSmarkt staat garant voor een correcte levering. Wanneer een bestelling is afgeleverd is deze niet meer terug te draaien.

RSGP bestellingen worden afgehaald door eerst via de livechat contact op te nemen en daar een locatie in het spel af te spreken om te traden. RSmarkt en traders zullen nooit ingame praten en nooit om geld terugvragen, pas op voor scammers nadat je gekocht hebt! Als een gekochtte account binnen 7 dagen een ban krijgt en duidelijk is dat dit niet jouw fout is dan krijg je een nieuwe account of een refund. De kans op account bans is zeer klein en na deze 7 dagen gaan we er vanuit dat het helemaal 100% veilig is.

Privacy policy

We slaan verschillende persoonlijke gegevens op, een deel van de gegevens is simpelweg nodig om de bestelling te kunnen verwerken en andere gegevens vanwege wettelijke verplichtingen.

Soms merkt ons systeem een transactie op als verdacht. In sommige gevallen is het dan nodig om je identiteit te bevestigen na betaling als er gebruik gemaakt is van PayPal of een andere gevoelige betaalmethode waarbij fraude helaas vaker voorkomt. Wij vragen dan om een foto van iets waar je naam op staat plus de tekst 'RSmarkt'. Zorg zelf dat je de foto bewerkt om geen onnodige persoonlijke informatie mee te sturen. Wij slaan de afbeelding niet apart op en onze email inbox zal periodiek geleegd worden als je het per email toegezonden hebt. Het kan ook zijn dat we vragen om een andere betaalmethode te gebruiken.

Je wachtwoord blijft volledig veilig, we gebruiken een hash van het wachtwoord om je in te loggen en het wachtwoord zelf slaan we nooit op. Gegevens die meegestuurd worden om een betaling te doen zijn zichtbaar voor het bedrijf of de persoon die de betaling of aflevering van jouw bestelling regelt, wij maken gebruik van de diensten van Mollie B.V. en Target Media B.V. om betalingen te verwerken. Je e-mail adres wordt niet meegestuurd. Je gegevens worden niet met overige partijen gedeeld tenzij we hiertoe verplicht worden (bijvoorbeeld bij fraude). Verder zijn berichten op onze feedback pagina voor iedereen zichtbaar en livechat gesprekken worden in een database opgeslagen. Bij een verzoek om je persoonlijke gegevens te verwijderen kunnen we de account gegevens van je RSmarkt account verwijderen en berichten die je geplaatst hebt op onze website die gekoppeld zijn aan deze account.

De livechat gebruikt cookies om je gesprek te kunnen voortzetten nadat je bijvoorbeeld van pagina wissel, dit zijn simpele functionele cookies. Na het afronden van een betaling wordt er via AdWords bijgehouden dat je een betaling gedaan hebt. Zo meten we hoe succesvol onze reclame campagnes zijn en kunnen we onze biedingen bij toekomstige advertentieveilingen aanpassen.

Als je toestemming geeft voor marketing emails kan RSmarkt (Steur ICT) jou zo nu en dan een email sturen met bijvoorbeeld een aanbieding. Afmelden kan altijd via een link in de email. In de afgelopen jaren hebben wij vrijwel geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en we zullen in de toekomst maximaal één marketing email per maand sturen, afhankelijk van de intresse. Verder kan je een bevestigingsmail verwachten na betaling. Je email adres wordt niet gedeeld met de trader of leverancier van je bestelling.Home
Kopen
Verkopen
Reacties

RS3 Gold
RS07 Gold
Accounts
Swappen

Contact
Voorwaarden
Privacy policy
Kortingscode

RSGP wisseldienst
Oldschool Accounts
Oldschool RS Gold
Runescape 3 Gold


RSmarkt is onderdeel van het bedrijf 'Steur ICT' - kvk 54267188
BTW NL851235487B01 - Support op bestellingen via de livechat

Home Kopen Accounts Swappen Reacties Verkopen
* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * *
Livechat
RSmarkt logo
   NL
Aanmelden   Logout
Home Kopen Accounts Swappen Reacties Verkopen
Livechat wordt geladen...
Livechat - Loading...